USM SERTAI PROGRAM JELAJAH UPU, KONGSI MAKLUMAT PENDIDIKAN KEPADA ORANG ASLI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
JELEBU, 5 Ogos 2017 - Seksyen Pengambilan Pelajar, Bahagian Pengurusan Akademik (BPA), Jabatan Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menyertai Program Jelajah UPU bersama masyarakat orang asli Negeri Sembilan dan Melaka.