SUKUM 2017: PASUKAN BERBASIKAL USM KEKAL PASUKAN TERBAIK IPT BAGI EMPAT TAHUN BERTURUTTURUT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 5 Ogos 2017 – Pasukan berbasikal Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengekalkan kegemilangan apabila meraih pasukan terbaik bagi empat tahun berturut-turut dalam Sukan Staf Antara Universiti Awam Malaysia (SUKUM) 2017. Acara yang berlangsung di hari terakhir SUKUM 2017 ini melihatkan pasukan USM menguasai acara berbasikal apabila berjaya meraih 2 pingat emas, satu perak dan satu gangsa.