MiEH 2017: PLATFORM TERBAIK INTEGRASI ILMU DAN KEMAHIRAN BIDANG PENJAGAAN KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 8 Ogos 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini menjadi tuan rumah kepada Persidangan Malaysian Interdisciplinary Exchange in Healthcare (MiEH 2017) yang menghimpunkan lebih 150 peserta daripada pelbagai disiplin penjagaan kesihatan di Malaysia.