BOLING USM SUMBANG LIMA PINGAT KEPADA KONTINJEN USM DI SUKUM 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 3 Ogos 2017 – Pasukan boling Universiti Sains Malaysia (USM) menutup tirai perlawanan boling hari ini dengan melakar kemenangan apabila meraih pingat emas dan perak di Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM).