AKSI DRAMATIK 100 MINIT BOLA SEPAK RAIH EMAS UNTUK USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 3 Ogos 2017 - Aksi dramatik perlawanan akhir bola sepak Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) 2017 berakhir dengan kegembiraan apabila skuad bola sepak Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya meraih emas untuk kontinjen.