AIDA SYAZWANI DINOBAT ANUGERAH PEGAWAI KADET SISPA TERBAIK PERINGKAT KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SINTOK, KEDAH, 6 Ogos 2017 – Berpegang teguh kepada prinsip amanah, bertanggungjawab dan komited terhadap setiap tugasan yang diberi merupakan antara kunci utama kejayaan bagi salah seorang penerima Anugerah Pegawai Kadet SISPA Terbaik dari Universiti Sains Malaysia (USM), Lt. Muda (PA) Aida Syazwani Ruslan bersempena Majlis Pentauliahan dan Perhimpunan Kor Siswa-Siswi Pertahanan Awam (Kor SISPA) Peringkat Kebangsaan Kali Ke-8 Tahun 2017 yang berlangsung di Universiti Utara Malaysia (UUM) Kedah hari ini.