46 PROFESOR DIPILIH SECARA E-UNDI SEBAGAI AHLI SENAT USM 2017-2020 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG – Pemilihan Profesor sebagai Ahli Senat Universiti Sains Malaysia (USM) bagi tahun 2017-2020 telah diadakan pada 3 Ogos 2017 secara talian elektronik e-Undi Senat mulai jam 9:00 pagi sehingga 4:00 petang.