SIVAMURUGAN PANDIAN DIIKTIRAF IKON PATRIOTIK HARI KEBANGSAAN 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 1 Ogos 2017 - Pensyarah Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Sivamurugan Pandian telah dilantik sebagai Ikon Patriotik sempena Hari Kebangsaan Malaysia kali ke-60 tahun 2017.