PENGARAH KAMPUS KEJURUTERAAN KENDALI KURSUS MENGURUS PTJ: CABARAN DAN STRATEGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 2 Ogos 2017 - Pengarah Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Nor Azazi Zakaria akan berkongsi kepakaran dan pengalaman lebih 23 tahun dalam pentadbiran dan lebih 16 tahun menerajui kecemerlangan Pusat Penyelidikan Kejuruteraan Sungai dan Saliran Bandar (REDAC) bersama warga kampus dan mereka yang berminat.