JAMUAN RAYA USM ‘17: MAJLIS RUMAH TERBUKA SATU KEUNIKAN BUDAYA PENUH KEHARMONIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Negara kita Malaysia amat dikenali di mata dunia bukan sahaja disebabkan oleh kepelbagaian flora dan faunanya tetapi juga masyarakat berbilang kaum yang hidup dalam suasana harmoni dan sejahtera. Kepelbagaian ini seterusnya berfungsi sebagai penggalak dalam sambutan pelbagai perayaan yang bukan hanya diraikan secara khusus oleh kaum-kaum tersebut, malah disambut juga oleh pelbagai lapisan kaum di negara ini.