HOSPITAL MESRA IBADAH TERUS DIPERKASAKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KOTA BHARU, 1 Ogos 2017 - Konsep Hospital Mesra Ibadah (HMI) terus diperkasakan melalui pembentangan beberapa resolusi dalam Konvensyen Peringkat Kebangsaan kali ke-4 yang berlangsung selama dua hari berakhir 31 Julai di sini baru baru ini.