FATIN GONDOL 4 EMAS DI KEJOHANAN MASUM 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 1 Ogos 2017 - Ikon Warga Sukan Universiti Sains Malaysia (USM) dan Olahragawati MASUM 2015 dan 2016 Fatin Nur Fatehah Mat Salleh membanggakan warga USM apabila berjaya menggondol 4 emas dan 1 gangsa di Karnival Sukan MASUM 2017 yang berlangsung di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi baru-baru ini.