CDH USM SAMPAIKAN SUMBANGAN KEPADA GOLONGAN ASNAF PARIT BUNTAR PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PARIT BUNTAR, 1 Ogos 2017 - Pusat Senireka Kreatif (CDH) Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menyantuni golongan memerlukan apabila hadir untuk menyerahkan sumbangan hasil jualan Sampul Duit Raya yang telah dilaksanakan mereka pada Ramadhan yang lalu. Sumbangan diserahkan kepada keluarga murid yang dikenalpasti dari Sekolah Kebangsaan Jalan Baharu, Parit Buntar, Perak.