BOLA SEPAK SUKUM: USM BENAM TUAN RUMAH MARA KE PERINGKAT AKHIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 3 Ogos 2017 – Skuad bola sepak Universiti Sains Malaysia (USM) mengesahkan tiket ke perlawanan akhir selepas menewaskan pasukan tuan rumah, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke-42. Skuad bimbingan Mohd Ali May layak selepas mengalahkan UPSI dengan jaringan 5-2 dalam perlawanan separuh akhir yang berlangsung di Stadium UPSI di sini, hari ini.