ATLET MEMANAH USM WAKILI MALAYSIA KE SUKAN UNIVERSITI DUNIA (UNIVERSIADE) 2017, TAIPEI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
1 Ogos 2017 - Atlet memanah wanita Universiti Sains Malaysia (USM) yang tidak asing lagi, Fatin Nur Fatehah Mat Salleh, sekali lagi mengharumkan nama universiti apabila terpilih untuk mewakili negara ke Kejohanan Sukan Universiti Dunia (Universiade) 2017 yang akan berlangsung pada 19 hingga 30 Ogos 2017 di Taipei, Taiwan.