AHLI AKADEMIK USM TERIMA DUA ANUGERAH DALAM ACCP KE-17 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
YOGYAKARTA, 3 Ogos 2017 – Ahli akademik daripada Pusat Pengajian Sains Farmasi, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dr. Syed Azhar Syed Sulaiman telah mengharumkan nama universiti dengan kejayaan beliau memenangi dua anugerah di Asian Conference on Clinical Pharmacy (ACCP) kali ke-17 yang diadakan di sini baru-baru ini.