USM TUAI 3 EMAS HARI PERTAMA SUKUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 29 Julai 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) membuka gelanggang Kejohanan Sukan Antara Staf Universiti Malaysia (SUKUM) dengan meraih tiga pingat emas, dua perak dan lima gangsa. Keseluruhan pingat USM diraih menerusi acara olahraga yang membuka gelanggang di Kompleks Sukan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di sini hari ini.