USM JOHAN PERTANDINGAN PENGISAHAN NEGARAKU PULAU PINANG 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 30 Julai 2017 - Pasukan dari Universiti Sains Malaysia (USM) mengulangi kemenangan berganda seperti tahun lalu apabila berjaya menjadi Johan Pertandingan Pengisahan Negaraku Peringkat Negeri Pulau Pinang 2017 hari ini.