USM ANTARA KUASA PENCABAR HEBAT KARNIVAL SUKAN MASUM 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 22 Julai 2017 - Universiti Sains Malaysia (USM) kini telah menepati reputasi selaku pencabar utama sukan di peringkat Universiti Awam (UA) dan telah dibuktikan di sepanjang Karnival Sukan MASUM 2017 yang berlangsung selama 14 hari (8-22 Julai) di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi Selangor.