TIMBA ILMU KEPIMPINAN DI DEWAN RAKYAT, PERKASA PEMAHAMAN BELIA MENGENAI TN50 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Persidangan Parlimen Mahasiswa 2017 yang melabuhkan tirainya pada 19 Julai 2017 lalu telah menyaksikan seramai 10 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) terpilih untuk ke persidangan ini termasuk seorang ahli Majlis Pewakilan Pelajar USM (MPPUSM) daripada kampus USM-KLE International Medical Programme, India.