PRN USM KAJI KESAN PENDEDAHAN DIOXINS DALAM KALANGAN ANGGOTA BOMBA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 24 Julai 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Racun Negara (PRN) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) bagi mengkaji kesan pendedahan dioxins dalam kalangan anggota bomba.