PING PONG USM SAHKAN LIMA SLOT FINAL SUKUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 30 Julai 2017 – Pasukan ping pong Universiti Sains Malaysia (USM) mengungguli gelanggang apabila mengesahkan lima tempat dalam saingan akhir acara itu di Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di sini hari ini.