PENGARAH CEMACS DAHULUI PENERIMA PINGAT DAN DARJAH KEBESARAN DARI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 27 Julai 2017 - Pengarah Pusat Kajian Samudera dan Pantai (CEMACS), Profesor Dr. Aileen Tan Shau Hwai dikurniakan Darjah Setia Pangkuan Negeri (D.S.P.N) yang membawa gelaran Dato' sempena Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pingat Kehormatan Negeri Pulau Pinang Tahun 2017 sempena Hari Ulang Tahun Tuan Yang Terutama Yang di-Pertua Negeri Pulau Pinang ke-79.