OLAHRAGA USM CAPAI SASARAN EMAS SUKUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG MALIM, 30 Julai 2017 - Pasukan olahraga Universiti Sains Malaysia (USM) mencapai sasaran pungutan tujuh pingat emas seperti yang disasarkan dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) di sini hari ini.