MAJLIS SYARAHAN UMUM PELANTIKAN PROFESOR RAI PAKAR NEUROSURGERI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, KUBANG KERIAN, 23 Julai 2017 - Majlis Syarahan Umum Pelantikan Profesor merupakan satu medium bagi seseorang profesor untuk mengetengahkan ilmu serta penemuan untuk disebarluaskan kepada masyarakat umum.