CIP-KPS PLATFORM EFEKTIF MEMBENTUK GENERASI PENGGUNA MUDA YANG BIJAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 27 Julai 2017 – Cabaran Interaktif Pengguna Kelab Pengguna Sekolah (CIP-KPS) adalah program berkonsepkan ‘explorace’ yang dilaksanakan mulai tahun 2011. Ia merupakan platform pembelajaran interaktif yang efektif dalam usaha membentuk generasi pengguna muda yang bermaklumat, bijak dan bertanggungjawab dalam kalangan pelajar sekolah.