USM, GUANGXI UNIVERSITY PERKUKUH HUBUNGAN DALAM PENGAJIAN BAHASA MELAYU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Julai 2017 – Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengukuhkan kolaborasi antarabangsa dalam bidang pengajian Bahasa Melayu apabila menerima lawatan delegasi daripada Guangxi University for Nationalities (GXUN), China barubaru ini.