UNIVERSITI GALAK WARGANYA MEMBUDAYAKAN INOVASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 19 Julai 2017 – Kumpulan Protech dan Galaksi R-3 dari Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) masing-masing telah dinobatkan sebagai Johan Kategori Pengurusan dan Johan Kategori Teknikal dalam pertandingan Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) USM 2017 yang diadakan di Dewan Budaya USM hari ini.