PELAJAR USM BERBAKTI DI VIETNAM DALAM PROGRAM SUKARELAWAN SISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 20 Julai 2017 - Pelajar Pusat Pengajian Sains Kajihayat Universiti Sains Malaysia (USM), Shahid Dzayuddin bertuah kerana terpilih ke program Sukarelawan Siswa anjuran Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) yang dijadualkan diadakan di Vietnam pada 16 Julai 2017 hingga 16 Ogos 2017.