PEJABAT PENDAFTAR USM TERIMA LAWATAN KERJA DAN PENANDAARASAN DARI KUIPs - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 20 Julai 2017 – Pejabat Pendaftar Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini menerima lawatan kerja dan penandaarasan dari delegasi Kolej Universiti Islam Perlis (KUIPs) seramai 15 orang terdiri daripada staf pengurusan dan pentadbiran yang diketuai oleh Pendaftar, Rohana bt. Zainol.