KONTINGEN USM YAKIN, BERSEMANGAT MENJUARAI SUKUM KE-42 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 19 Julai 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) berazam meraih kemenangan sebagai juara di dalam Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia (SUKUM) ke-42 setelah menjadi naib juara pada SUKUM sebelum ini.