FISIOTERAPI DAN SUKAN IBARAT IRAMA DAN LAGU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Julai 2017 - Secara umum, skop tugasan seorang fisioterapi adalah untuk membantu merawat dan memulihkan pesakit yang mengalami kecederaan fizikal dan prospek kerjaya bagi bidang ini terbahagi kepada dua iaitu fisioterapi sukan dan fisioterapi hospital.