USM TANDATANGAN MOU DENGAN KEELE UNIVERSITY UNTUK FASA KERJASAMA SETERUSNYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 14 Julai 2017 – Satu memorandum persefahaman (MoU) antara Universiti Sains Malaysia (USM) dan University of Keele telah ditandatangani bagi meneruskan kolaborasi dalam pelbagai bidang demi kepentingan bersama yang telah terjalin sejak tahun 2012, di Staffordshire, England, baru-baru ini.