USM KUASAI KOLAM RENANG DENGAN 13 EMAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BANGI, 11 Julai 2017 - Kontingen Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi tumpuan dalam acara renang pada Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (MASUM) 2017 apabila mengungguli pungutan 13 pingat emas pada hari kedua kejohanan yang berlangsung di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) di sini hari ini.