SYARAHAN UMUM: DUA PROFESOR PPAG USM BERKONGSI PENEMUAN DAN KEPENTINGAN BIDANG ARKEOLOGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 14 Julai 2017 – Pusat Penyelidikan Arkeologi Global (PPAG), Universiti Sains Malaysia (USM) telah menganjurkan sesi syarahan umum pelantikan profesor yang dibentangkan oleh Profesor Dato’ Dr. Mokhtar Saidin dan Profesor Dr. Stephen Chia Ming Soon di Dewan Budaya, USM, baru-baru ini.