STEM PENERAJU TRANSFORMASI EKONOMI NEGARA MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 16 Julai 2017 – Bagi merealisasikan transformasi ekonomi negara ke arah pencapaian status negara maju dan berpendapatan tinggi, anak-anak kita hendaklah memiliki keupayaan yang optimum dalam bidang sains, teknologi, kejuruteraan dan matematik (STEM).