PENUTUPAN SEMENTARA JALAN DI SIMPANG DESASISWA HARAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 13 Julai 2017 – Warga kampus Universiti Sains Malaysia (USM) diingatkan agar dapat menggunakan laluan alternatif yang telah disediakan buat sementara waktu disebabkan penutupan jalan di simpang Desasiswa Harapan bermula pada 16 Julai 2017 sehingga 2 Ogos 2017.