PELAJAR USM TERSENARAI DALAM FELO PERDANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 13 Julai 2017 – Penuntut jurusan perubatan Universiti Sains Malaysia (USM), Muhammad Syahir Mohamad Isa tersenarai sebagai Felo Siswa bagi Program Felo Perdana 2017, yang diwujudkan khusus dalam melahirkan generasi pemimpin berkaliber untuk masa depan.