PANAHAN EMAS OLAHRAGAWATI MASUM 2015, 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
BANGI, SELANGOR, 17 Julai 2017 - Ikon Warga Sukan Universiti Sains Malaysia (USM) dan Olahragawati MASUM 2015 dan 2016 Fatin Nur Fatehah Mat Salleh menepati ramalan apabila mudah menggondol satu emas dan satu gangsa pada hari pertama acara memanah (wanita) Sukan MASUM Fasa 2 yang sedang berlangsung di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) di sini.