KUNJUNGAN HORMAT PENGURUSAN TERTINGGI USM MENGADAP DYMM TUANKU RAJA PERLIS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
ARAU, PERLIS – Pada 4 Julai 2017, Pengurusan Tertinggi Universiti Sains Malaysia (USM) yang diketuai oleh Naib Canselornya, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail mengadakan kunjungan hormat mengadap DYMM Tuanku Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-Marhum Tuanku Syed Putra Jamalullail, yang juga Tuanku Canselor USM, di Istana Arau, di sini.