USM, PERDANA UNIVERSITY JALIN KERJASAMA MELALUI MOU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, Julai 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) telah menandatangani perjanjian persefahaman (MoU) dengan Perdana University (PU) pada 3 Julai lalu.