USM DAN CELCOM PERTINGKATKAN USAHA DALAM BIDANG KEUSAHAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NIBONG TEBAL, 18 Jun 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) dan syarikat telekomunikasi Celcom Axiata Berhad (Celcom) berkolaborasi bersama untuk mempertingkatkan usaha pembangunan dalam bidang keusahawanan kepada pelajar USM.