PROGRAM TAUTAN KASIH RAMADHAN CERIAKAN PESAKIT DI HOSPITAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 23 Jun 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan lagi program libatsama universiti-komuniti sebagai tanda prihatin terhadap masyarakat sekeliling dengan melawat pesakit-pesakit di Hospital Besar Pulau Pinang untuk menceriakan mereka sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi.