PKAPUSM ANJUR MAJLIS BERBUKA PUASA, RAI MURID-MURID SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
TANJUNG BUNGAH, 15 Jun 2017 - Buat tahun keempat, Persatuan Kakitangan Akademik dan Pentadbiran Universiti Sains Malaysia (PKAPUSM) meneruskan majlis berbuka puasa bersama muridmurid Sekolah Pendidikan Khas (Rendah dan Menengah) Pulau Pinang.