PENSYARAH USM TERPILIH WAKIL NEGARA SUKAN PARA ASEAN 2017 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 6 Julai 2017 – Pensyarah Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekanik, Universiti Sains Malaysia (USM), Dr. Mohd Sharizal Abdul Aziz, 34, terpilih mewakili negara di Sukan Para ASEAN 2017 yang akan berlangsung selepas Sukan SEA Kuala Lumpur 2017.