MERIAH SAMBUTAN HARI RAYA AIDIL FITRI PERINGKAT KAMPUS KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
NIBONG TEBAL, 5 Julai 2017 – Majlis Sambutan Hari Raya Aidil Fitri Peringkat Kampus Kejuruteraan 2017 di sini hari ini meriah dalam meraikan Pengurusan Tertinggi dan Kakitangan Universiti Sains Malaysia (USM).