LIMA HOSPITAL PENGAJAR UNIVERSITI METERAI MOA WUJUDKAN KONSORTIUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, Jun 2017 – Lima Hospital Pengajar Universiti baru-baru ini menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) mewujudkan Konsortium Hospital Universiti Awam Malaysia (KHUAM) untuk membolehkan perkongsian ilmu, kepakaran dan kemudahan prasarana yang lebih efektif dan efisyen antara kelima-lima universiti tersebut.