ELAK PEMBAZIRAN PUPUK BUDAYA MERANCANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Jun 2017 – Warga kampus diingatkan supaya meninggalkan amalan pembaziran sama ada ia melibatkan masa, wang dengan berbelanja mewah, makanan, tenaga elektrik, air, kertas dan sebagainya.