USM-BFSU BEKERJASAMA DALAM MENGANTARABANGSAKAN BAHASA MELAYU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUALA LUMPUR, 29 Mei 2017 - Usahasama yang dimeterai Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Beijing Foreign Studies University (BFSU) dalam mengantarabangsakan Bahasa Melayu dilihat mampu meningkatkan keberkesanan perhubungan diplomatik China-Malaysia.