USM, USIM CO-LEARN DAN CO-CREATE UNTUK KECEMERLANGAN PENDIDIKAN TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 26 Mei 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) dan Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) akan co-learn bersama-sama dan seterusnya co-create bagi memacu kecemerlangan universiti dan pendidikan tinggi negara.